V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční polštář s výplní | ROD | v červené barvě | 45x45 cm | XM22 979068

Kód: 163269
Neohodnoceno
215 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z mikrovlákna s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Polštář je již včetně vyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Polštář má čtvercový tvar a rozměry 45x45 cm. Je vyroben z měkké látky v jasně červené barvě, kterou zdobí vzor schematicky nakreslených bílých sobů, vánočních stromků a hvězd. Nejsou přesně symetricky uspořádané, a proto může polštářek ROD vnést do vašich vánočních aranžmá prvek dynamiky. Bude se dobře hodit k dece ze stejné řady.

Materiál, ze kterého je povlak na polštář vyroben je 100% polyester. Díky tomu je odolný proti roztřepení a otěru a také se snadno udržuje.  Polštář ROD se sobem dokonale odpovídá tomu, jak by měly vypadat vánoční doplňky - měkké, příjemné na dotek, ve výrazné barvě a s výrazným vzorem. Na Vánoce ho prostě musíte mít! Polštář ROD pochází z kolekce TRADITIONAL CHRISTMAS, ve které najdete textilie a dekorace plné tradičních potisků a tvarů a také vánočních barev - červené, zelené, bílé.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční polštáře mikrovláknové
Barva: Červená
Design: Vánoční
Materiál: Mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Barva: červená
Složení: 100% Polyester - mikrovlákno
Rozměr: 45x45 cm
Zapínání: zipové
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: