V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční set na vaření SARIA | příslušenství na pečení pro děti | 4 ks | 716485 Příslušenství na pečení pro děti 4 ks.

Kód: 231694
Novinka
Neohodnoceno
255 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezpečné pro děti, ideální pro společné pečení - Barevné akcenty podporující zábavu v kuchyni

Příslušenství na pečení pro děti 4 ks.

Podpořte své dítě v kreativní hře v kuchyni se sadou SARIA. Ve slavnostních barvách, které se dokonale hodí pro malé ručičky, bude společné pečení ještě zábavnější. Váleček, metla, špachtle a forma ve tvaru člověka jistě podnítí fantazii a zpříjemní čas strávený v kuchyni.

Sada příslušenství SARIA je skvělým nápadem pro společné pečení s dětmi, díky kterému se mohou cítit jako skuteční kuchaři. Je ideální pro vánoční přípravy, ale i pro každodenní pečení, při kterém zapojíte ty nejmenší do domácích prací.

Příslušenství je vyrobeno z bezpečných materiálů, ideálních pro děti. Dřevěné rukojeti zajišťují odolnost a silikonové špičky jsou šetrné a pohodlné při používání.
Pro styk s potravinami. K ručnímu mytí. Tento výrobek není hračka, používejte pod dohledem dospělé osoby. Obsahuje , váleček dl 23 cm, šlehací metla dl 22 cmi stěrka dl 21.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční doplňky do kuchyně a jídelny
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: