V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční tvarovaný polštář | BALAY | house gold | 40x45cm | 866055

Kód: 223158
Novinka
Neohodnoceno
375 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z mikrovlákna s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Dodání je již včetně nevyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Materiál příjemný na dotek - Krásný tvar domku - Krásně vyšívaný zlatou nití - Nádherný doplněk vaší zimní výzdoby - Dekorační polštářek ve tvaru chalupy

Polštářek HOMLA BALAY zaujme na první pohled svým půvabným chalupářským tvarem. Okna, dveře a střecha jsou naznačeny zlatou nití, která skvěle vynikne na bílém pozadí polštáře. Díky zlatým sněhovým vločkám chaloupka dokonale zapadá do zimní atmosféry, takže se stane dokonalým doplňkem vaší vánoční výzdoby.

Polštářek BALAY je ideální jako dekorace na pohovku nebo křeslo v obývacím pokoji. Bude vypadat skvěle společně s dalšími dekoračními polštáři a hřejivou dekou s vánočním motivem. Na jeho měkký povrch si rádi položíte hlavu po práci nebo krátkém zdřímnutí.

Polštář je vyroben z odolného polyesterového materiálu, který je měkký a příjemný na dotek.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční polštáře mikrovláknové
Barva: Bílá
Design: Vánoční
Materiál: Mikrovlákno
Rozměr: 40x45 cm
Barva: bílá
Složení: 100 % polyester mikrovlákno
Rozměr: 40x45 cm
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: