V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční tvarovaný polštář | ZOEY | ve tvaru srnky | 38x48 cm | 709371

Kód: 231889
Novinka
Neohodnoceno
435 Kč
Skladem - dodání do týdne

Kvalitní vánoční polštář z mikrovlákna s originálním vánočním motivem. Polštář je ideální jako vánoční dekorace do Vašeho bytu. 

Dodání je již včetně nevyjímatelné výplně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vánoční dekorační polštářek ve tvaru jelena s rozkošnou šálou - Měkká a na dotek příjemná tkanina - Ideální jako dekorace a vkusný nápad na vánoční dárek - Rozměry: 38 x 48 cm - Vánoční polštářek ve tvaru srnky

Měkký a na dotek příjemný vánoční polštářek ve tvaru srnky nejenže dodá radost a kouzlo zimní výzdobě vašeho obývacího pokoje nebo ložnice, ale poskytne také pohodlí při odpoledním odpočinku. Jeho decentní sváteční design s barevnou šálou ZOEY se stane oblíbenou dekorací po celou zimu.

Polštářek ZOEY je nejen krásnou dekorací - je také ideální jako jedinečný vánoční dárek. Díky svým kompaktním rozměrům 38 x 48 cm je ideální pro ozdobení pohovky, křesla nebo postele.

Polyesterový materiál je jemný na dotek, měkký a zároveň odolný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční polštáře mikrovláknové
Barva: Hnědá
Design: Vánoční, Zvířecí
Materiál: Mikrovlákno
Rozměr: 38x48 cm
Barva: hnědá
Složení: 100% Polyester - mikrovlákno
Rozměr: 38x48 cm
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: