V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční závěsná dekorace Girlanda | PINO | s vánočními stromky a ozdobami | 44x22 cm | 981153

Kód: 163470
Neohodnoceno
199 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Potřebuje váš vánoční interiér osvěžit? Vánoční stromeček a girlanda PINO z úžasné a neobvyklé kolekce TRADITIONAL CHRISTMAS je pro vás ideální volbou! Tato kolekce je ideální volbou pro ty, pro které jsou Vánoce především tradicí. Najdete v ní spoustu originálních tvarů spojených s prosincovým počasím - sněhové vločky, perníčky a různé soby. Všechny ozdoby jsou vyrobeny v typických, klasických vánočních barvách, tedy v klasické červené, lahvově zelené a kouzelné bílé.

Nechybí ani minimalistické ozdoby v různých zlatých barvách, které díky své originalitě dokážou výzdobu ozvláštnit i tím nejmenším detailem. Pokud vás výše uvedené prvky kolekce TRADITIONAL CHRISTMAS zaujaly a ukradly vám srdce - zásobte se těmito ozdobami hned teď!

Věnec PINO z prosincové kolekce TRADITIONAL CHRISTMAS byl vyroben v rustikálním stylu, takže je ještě výraznější, než byste si mysleli! Výrobek byl vytvořen ve tvaru dřevěné větve, na které jsou zavěšeny zelené vánoční stromky a ozdoby v klasické červené barvě. Celek připomíná macramé, které je v posledních letech velmi módní.
Jeho délka je 44 cm.  Výrobek je vyroben ze dřeva a kovu, což jsou ekologické materiály. Díky tomu je vhodný i pro ty, kteří se obávají o osud

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční dekorace
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: