V připadě, že se Vám nedaří uskutečnit Vaše objednávka, je možné ji nahlásit telefonicky v pracovních dnech od 7.30 hod do 15.00 hod na tel. čísle 776 384 446. Děkujeme za Vaši přízeň a budeme se těšit.

Vánoční závěsná dekorace GIRLANDA | se zvonky | 43 x 22 x 4,5 cm | 714313

Kód: 233080
Novinka
Neohodnoceno
179 Kč
Skladem - dodání do týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rustikální vánoční dekorace s kovovými přívěsky - Rozměry: 43 x 22 x 4,5 cm - Vánoční girlanda s kovovými přívěsky a dřevěnou příčkou

Vánoční girlanda OLDY METAL je jedinečná dekorace, která vnese do vašeho interiéru hřejivou rustikální atmosféru. Přívěsky ve tvaru zvonečků a vánočních stromečků, vyrobené z kovu a zavěšené na přírodní dřevěné větvi, vytvářejí decentní a elegantní dekoraci. Skvěle se hodí do zimního interiéru a podtrhne přírodní a sváteční ráz vašeho domova.

Girlanda se hodí k vánočním dekoracím a dodá prostoru jemný třpyt a eleganci. Lze jej zavěsit na zeď, dveře nebo do okna a jeho přírodní prvky se budou skvěle hodit do zimních kompozic.

Girlanda je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů: kovových přívěsků a příčky z přírodních větviček. Přívěsky jsou připevněny k provázku v přírodní barvě juty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoční dekorace
MY BEST: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: